Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش «تابناک» به نقل از عصر ایران، امید دریسی در مطلبی درباره اتفاقات رخ داده در حواشی مسابقه فوتبال ایران و لبنان نوشت: اتفاقاتِ ناگوارِ قبل از بازیِ ایران و لبنان در مشهد حالا خبر روز است. گفته شده بود بازی را در همین تهران برگزار کنید ولی اصرار بر برگزاری در شهری دیگر و لابد با گمان ترفندی کار دست آقایان داده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در حالی که قرار بود بانوانِ ایرانی در استادیومِ محلِ برگزاری بازی فوتبال ایران و لبنان (ورزشگاه امام رضا، مشهد) حضور داشته باشند و بلیت‌فروشی هم انجام شده بود اما در نهایت بانوان ایرانی نه تنها به ورزشگاه راه نیافتند بلکه با اسپری فلفل از آنان استقبال شد!

آقایان برای این که تهدیدی (تعلیق) علیه فوتبال ایران رخ ندهد ابتدا بلیت‌فروشی به بانوان را انجام داده‌اند و بجایش سر بزنگاه یقهٔ آنان را گرفته‌اند و از ورودشان به ورزشگاه امام رضای مشهد جلوگیری کرده‌اند! تا به اینجای قضیه هم که مصیبتی‌ است بس بزرگ، اما به کنار!

آغازِ ماجرا از همین جاست! در واقع باید بگوییم خطر دقیقاً از این‌جا آغاز می‌شود که پس از این باید منتظرِ ورودِ احتمالیِ نهادهای خارجی بابت اتفاقِ مورد بحث باشیم.

قبل از پرداختن به «خطر» ابتدا لازم است مشخص شود وقتی مقاماتِ عالی کشور مخالف چنین رویکرد و رفتاری هستند پس اینان چه کسانی‌اند که با ناشی‌گری مسببِ هزینه تراشی برای نامِ ایران، مردم ایران و موجبِ وهن نظام می‌شوند؟!

اینان به نمایندگی از کدام مردم در حالِ آبرو بِری از مردم در نگاه جهانیان هستند؟ اصلاً شما کِه هستید که امیالِ غیر قانونیِ خود را بر مردم تحمیل می‌کنید؟! شما از جانبِ چه قدرتی مرتکبِ چنین اعمالِ فرا قانونی می‌شوید؟!

الحمدلله مملکت قانون دارد متولی دارد، هر نهاد برابرِ اختیاراتی که قانون برایش مشخص کرده دقیقاً مطابقِ با همان قانون نیز باید پاسخ‌گو باشد. این‌گونه که نمی‌شود خودسرها میدان‌داری کنند.

خبرها حاکی از دستور رییس مجلس به کمیسیون امنیت ملی و ورود شخص رییس‌جمهور و دستور به وزیر کشور جهت پیگیری موضوع و نیز ورود دادستان کل کشور به اتفاقاتِ است. گر چه امیدوار کننده است اما ناکافی‌ است زیرا بارها و بارها با چنین اقداماتِ غیرقانونی مواجه بوده‌ایم و به علت عدم وجود برخورد قاطع کماکان شاهد این صحنه‌ها هستیم.

امید است یک جا و برای همیشه این بساط و این افتضاحات جمع شود. گرهی که با دست باز می‌شود را به دندان نسپارید! چرا در نهایت مردم این مملکت باید از دخالتِ نهادهای خارجی خوشحال شوند؟!

چرا باید اجازه دهیم AFC و FIFA بیایند دخالت کنند تا مشکلی که خودمان می‌توانیم حل کنیم را به ضربِ تحدید و تهدید حل کنند؟!

مردم این مملکت که نباید از مقامات و نهادهای وطنی برای حل مشکل‌شان ناامید شوند! معلوم است وقتی ببینند اراده‌ای در داخل برای حل مشکل نیست از دخالت خارجی خرسند می‌شوند و استقبال می‌کنند. مصداقِ بارزِ مدعای نویسنده، احکامِ متعددِ انضباطی و مالیِ نهادها و متولیانِ خارجیِ فوتبال علیه خیل عظیمی از باشگاه‌های ایرانی‌ست!

خطر بیخ گوش‌مان است آقایان مسئول! دیوارِ بی‌اعتمادیِ مردم نسبت به برخی نهادها بلند است آقایانِ مسئول! احکامِ سنگینِ فیفا و ای‌اف‌سی علیه باشگاه‌ها و بازیکنان ایرانی و اقناع مردم را مقایسه کنید با احکامِ کمیتهٔ انضباطیِ فدراسیون خودمان و اعتراضات گستردهٔ همین مردم نسبت به آرا صادره! بنابراین مشهود است بنا به هر دلیلی مردم طی این سال‌ها نسبت به ورود و آرای نهادهای خارجی تمکین و اطاعتِ و به واقع اعتمادِ کاملاً متفاوتی نسبت به داخلی‌ها نشان داده‌اند.

بیش از این به دخالتِ عواملِ خارجی مشروعیت نبخشیم. دخالتی که تا دیروز احکامِ انضباطی برای باشگاه و بازیکن را در بر می‌گرفته امروز به حقِ حضورِ قسمتی از جامعه در ورزشگاه‌ها رسیده و فردا روز مشخص نیست به کجا ختم شود و چه مطالبه‌ای را در بر گیرد...

آیا گوش شنوایی هست؟ زنگ خطر را می‌شنوید؟

منبع: تابناک

کلیدواژه: مذاکرات وین نوروز 1401 انصارالله یمن مسابقه فوتبال ورود زنان به ورزشگاه گاز فلفل خودسرها مذاکرات وین نوروز 1401 انصارالله یمن قیمت گوشی فوتبال ایران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tabnak.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تابناک» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۶۷۷۸۳۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

معاون وزیر علوم: آیین‌نامه تسهیل جذب دانشجوی خارجی در دستور کار دولت است

معاون وزیر علوم، تحقیقات و فناوری گفت: آیین نامه تسهیل جذب دانشجوی خارجی هم اکنون در دولت در حال بررسی است و پیش بینی می‌شود تا سه ماه آینده به نتیجه برسد.

به گزارش مشرق، هاشم داداشپور روز جمعه در گفت‌وگو با خبرنگار ایرنا در شیراز اظهار کرد: با تصویب این آیین‌نامه بخشی از زیرساخت‌ها و موانع قانونی پیش پای جذب دانشجوی بین‌المللی در دانشگاه‌های کشور برداشته و گام بزرگی در تحقق افق برنامه هفتم توسعه در این زمینه خواهد بود.

وی افزود: یکی از اقدامات مهم گفتمان سازی در این زمینه بوده که جذب دانشجوی خارجی می تواند به عنوان یکی از ارکان اصلی مرجعیت علمی تلقی شود و کشوری که مدعی مرجعیت علمی است و افق خود را به سوی کسب این نوع مرجعیت هدف‌گذاری کرده، باید به این عنصر توجه داشته باشد.

داداشپور اضافه کرد: هیچ کشوری نمی تواند مرجعیت علمی خود را تثبیت کند مگر اینکه در جذب دانشجویان بین المللی موفق عمل کند و برنامه هفتم توسعه جمهوری اسلامی ایران متناسب با این هدف تنظیم شده است.

رئیس سازمان امور داشجویان با بیان اینکه بر اساس این برنامه توسعه باید تا پنج سال آینده باید ۳۲۰هزار دانشجوی بین‌المللی در داشگاه‌های کشور جذب شوند، یادآور شد: در این برنامه توسعه ایران باید یکی از مراکز سقل جذب دانشجو در سطح دنیا شود.

موانع قانونی جذب دانشجوی بین المللی در دانشگاه‌های کشور رفع می‌شود

او اضافه کرد: برای رسیدن به این هدف، همه موانع قانونی جذب دانشجویان خارجی با کمک دستگاه‌های اجرایی مرتبط رفع می‌شود.

معاون وزیر علوم ادامه داد: موانع قانونی بسیاری برای جذب دانشجویان بین المللی در دانشگاه‌ها وجود دارد و برخی زیرساخت‌ها نیز باید تامین شود؛ هدفگذاری ۳۲۰ دانشجوی خارجی عددی حداقلی برای این است که این ظرفیت را تجربه کنیم و در این مسیر به پیش برویم.
موانع قانونی بسیاری برای جذب دانشجویان بین المللی در دانشگاه‌ها وجود دارد و برخی زیرساخت‌ها نیز باید تامین شود؛ هدفگذاری ۳۲۰ دانشجوی خارجی عددی حداقلی برای این است که این ظرفیت را تجربه کنیم و در این مسیر به پیش برویم.

داداشپور گفت: هر چند رسیدن به افق برنامه ریزی شده، کار آسانی نیست اما با توجه به ظرفیت های عظیمی که در کشور ما وجود دارد، قابل انجام است.

وی یادآور شد: در زمان حاضر بیش از ۲۰۰ دانشگاه کشور مجوز جذب دانشجوی بین‌المللی را دارند و چنانچه این دانشگاه‌ها بتوانند ظرفیت سازی کنند، با سرعت می توانیم به سوی تحقق هدف جذب ۳۲۰ دانشجوی بین المللی در پنج سال آینده حرکت کنیم.

داداشپور عنوان کرد: تامین زیرساختها، تمهید مقدمات، حضور در نمایشگاه‌های بین المللی، طراحی و بازساختار دانشگاه‌ها و استراتژی مشخص برای بازاریابی در این زمینه مورد نیاز است؛ این اتفاقات در حال افتادن است و اکنون تمام مقدمات لازم برای تسهیل جذب دانشجوی خارجی در حال فراهم شدن است.

منبع: ایرنا

دیگر خبرها

  • عکس| امید نورافکن پیش از اقدام جنجالی علیه پرسپولیس
  • عکس| امید نورافکن پیش از ماجرای جنجالی علیه پرسپولیس
  • حضور ۶۰ ناشر خارجی در نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران
  • فلفل قرمز: ادویه جدید دنیای مد! (عکس)
  • تمدید ثبت کد اعتبار سنجی کارت هوشمند اتباع
  • جانشین فغانی در داوری ایران مشخص شد
  • پرسپولیس:اهانت به بانوان در ابعاد بین‌المللی قابل پیگیری است
  • معاون وزیر علوم: آیین‌نامه تسهیل جذب دانشجوی خارجی در دستور کار دولت است
  • نمایشگاه کتاب ظرفیت جذب گردشگران خارجی را دارد
  • چرا مقام های اسرائیلی از دیوان کیفری بین المللی واهمه دارند؟ / غرب بر سر دوراهی؛ بازداشت نتانیاهو یا برباد رفتن اعتبار باقی مانده