Web Analytics Made Easy - Statcounter

اصلاحات واقعی مستلزم ایجاد تغییرات اساسی در نقش پلیس در جامعه و چگونگی دستیابی جوامع به امنیت عمومی است. شیوه های توهین آمیز پلیس آمریکا، هیچ کس را در امنیت نگه نمی دارد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از "تیتریک"؛ سازمان دیده بان حقوق بشر (hrw) طی انتشار گزارشی در آستانه سومین سالگرد قتل وحشیانه "تِرِنس کروچِر" سیاهپوست 40 ساله غیر مسلح گفت که سوء رفتارهای شدید و هدف قرار دادن افراد سیاهپوست و فقیر توسط پلیس شهر تالسا در اُکلاهُما کیفیت زندگی را در تمام جوامع تضعیف می کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

قتل تِرِنس کروچِر، دیده بان حقوق بشر را بر آن داشت تا در مورد تعاملات روزانه پلیس تالسا به عنوان دریچه ای به سوی مشکلات بزرگتر حقوق بشر با پلیس سراسر آمریکا تحقیق کند.

در این گزارش 216 صفحه ای با عنوان "گذری بر زمین!/ پلیس، فقر و نابرابری نژادی در تالسا اکلاهما" نحوه تأثیرگذاری پلیس بر تالسا به ویژه در منطقه مجزا و کاملا فقیرنشین شمال تالسا را به تفصیل شرح می دهد.

دیده بان حقوق بشر دریافت که افراد سیاهپوست 2.7 برابر بیشتر از سفیدپوست ها تحت فشار جسمی مانند؛ شوک الکتریکی، گاز گرفته شدن توسط سگ های پلیس، اسپری فلفل و مشت و لگد قرار می گیرند.

برخی از محله ها با جمعیت عمدتا سیاهپوست و فقیر 10 برابر بیشتر از محله هایی با افراد سفیدپوست و ثروتمندِ بیشتر توسط پلیس متوقف می شوند. دستگیری ها و احضار برای بازپرسی به خاطر جرائم غالبا بسیار جزئی که افراد فقیر را در چرخه بدهی و بازداشت های بعدی به خاطر عدم پرداخت جریمه به دام می اندازد منجر به انباشت سرسام آور جریمه ها و هزینه های دادگاه می شود.

"جان رافلینگ" محقق ارشد آمریکا در سازمان دیده بان حقوق بشر و نویسنده این گزارش گفت: "سیاهپوستان و فقرا در تالسا سوءاستفاده و ارعاب از سوی پلیس را تجربه می کنند. قتل تِرِنس کروچِر مانند بسیاری دیگر از قتل های مهم سیاهپوستان توسط پلیس در سراسر کشور به افشای شیوه های روزانه تبعیض آمیز و بی رحمانه که توسط مجریان قانون استفاده می شود و نیاز به اصلاحات اساسی دارد، کمک کرده است."

به گفته واشنگتن‌پست، پلیس آمریکا از سال 2015 تا سال 2018 با شلیک به 3943 نفر آنها را به قتل رساند. نزدیک به یک چهارم از کشته شدگان سیاهپوست بودند، این در حالی است که تنها 13.4 درصد از کل جمعیت سیاهپوست هستند.

دیده بان حقوق بشر با 132 نفر از جمله 57 نفر که مستقیما سوء رفتار پلیس تالسا را تجربه کرده یا از اعضای خانواده آنها بودند، همچنین مقامات منتخب، افسران و فرماندهان پلیس، سازمان دهندگان انجمن ها، رهبران کلیسا، ارائه دهندگان خدمات اجتماعی، محققان، دانشگاهیان و دیگر مدافعان جامعه مصاحبه کرد.

این سازمانِ حقوق بشری همچنین اطلاعات تهیه شده توسط اداره پلیس و دادگاه ها درباره بازداشت ها، استفاده مرگبار و غیر قانونی از زور، شکایت ها، بازداشت ها، بازپرسی ها و جریمه ها و هزینه های دادگاه را بررسی کرد.

سیاهپوستان تالسا برخوردهای خشونت آمیز پلیس را توصیف کردند. در یک مورد، پلیس به "ایرا ویلکینز" به خاطر اینکه در ماشین خود در پارکینگ خوابیده بود دستبند زد، مچ دست وی را خم کرد و پس از اینکه او را به مقاومت در برابر پلیس متهم نمود، ویلکینز را روی زمین انداخت و در چشم وی اسپری فلفل پاشید.

 

سیاهپوست اهل تالسا توقیف های ترافیکی توهین آمیز و پرخاشگرایانه و تهاجم های پلیس برای تخلفات جزئی را اینطور توصیف کرد:

- "ساندرا روسو" اظهار داشت که پسرش به طور مکرر حتی وقتی با دوستانش به بیرون رفته بود از سوی پلیس توقیف، جستجو و از وی عکس گرفته شد.

- یک افسر پلیس تالسا گفت که گروهی از افسران مرد سیاهپوستی که در حال پیاده روی در پیاده رو بود را بدون دلیل دستگیر کردند. این پلیس گفت که این نوع از توقیف ها به طور مکرر اتفاق می افتد.

- "ایزابلا شادراک" گفت که در حالی که دختر 7 ساله وی ترسیده بود، پلیس وی را متوقف و با زور اسلحه از ماشین خود خارج کرد. افسران ادعا کردند که در حال تحقیق در مورد اتومبیل دزدی هستند، اما هیچ کس گزارش سرقت نداده بود.

- "جولیان گیونز" به خاطر عدم توقف پشت چراغ راهنمایی و رانندگی متوقف شد. پلیس او را در حاشیه پیاده رو نشاند، دستبند زد و بدون مجوز خودروی او را جستجو کرد.

تالسا از سال 1921 زمانی که گروهی از سفیدپوستان به اجتماع سیاهان گرین‌وود حمله کردند و مشاغل را غارت کرده و سوزاندند و صدها نفر را کشتند، صحنه خشونت های ویرانگر نژادی بوده است. امروزه، سیاهپوستان تالسا به ویژه شمال تالسا که شامل گرین‌وود نیز می شود فقر قابل توجه، نرخ بیکاری بالا، پیشرفت اقتصادی ناچیز و مدارس مجزا را تجربه می کنند. این فقر به میزان قابل توجهی بر جرم و نظارت اثر می گذارد و پرخاشگری بیش از حد پلیس نیز منجر به فقر می شود.

رهبران جامعه در تالسا برای ایجاد تغییرات تحت فشار قرار گرفته و مقامات شهری دریافته اند که این نابرابری ها وجود دارد و شکایات مربوط به شیوه های توهین آمیز پلیس را تصدیق کرده اند.

"جی تی بینام" شهردار شهر تالسا فرآیند اصلاحات را آغاز کرده است. تاکنون اصلاحات قادر به ایجاد نظارت مناسب و مکانیسم های پاسخگویی نبوده اند و به ندرت تغییرات قابل توجهی در اقدامات پلیس اعمال می کنند.

رافلینگ گفت: "اصلاحات واقعی مستلزم ایجاد تغییرات اساسی در نقش پلیس در جامعه و چگونگی دستیابی جوامع به امنیت عمومی است. شیوه های توهین آمیز پلیس به ویژه زمانی که تأثیر تبعیض آمیز دارد، هیچ کس را در امنیت نگه نمی دارد."

انتهای پیام/

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۱۱۰۰۹۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خشونت علیه دانشجویان و اساتید ذات واقعی آمریکا را نشان داد

ایسنا/آذربایجان غربی نماینده ولی فقیه در آذربایجان‌غربی گفت: برخورد وحشیانه آمریکا با دانشجویان و اساتید دانشگاهی چهره واقعی این کشور را به دنیا نشان داد.

حجت الاسلام والمسلمین سیدمهدی قریشی،۱۴ اردیبهشت ماه در خطبه های نماز جمعه ارومیه که در مصلی ارومیه برگزار شد، افزود: برخورد وحشیانه آمریکا با دانشجویان و اساتید دانشگاهی چهره واقعی این کشور و رژیم صهیونیستی را به دنیا نشان داد و این بیداری دنیا علیه رژیم صهیونیستی نشان از این است که اهداف انقلاب در مسیر درست خود حرکت می کند و روز بروز به اضمحلال رژیم کودک کش صهیونیسم نزدیک می‌شویم. 

وی با اشاره به اینکه مسئله غزه به یک مسئله بین المللی تبدیل شده است و نباید بگذاریم این مسئله به فراموشی سپرده شود، تصریح کرد: حساسیت نشان دادن دانشگاهیان آمریکا و سراسر جهان نشان از این است که دنیا به حقانیت شعار "مرگ بر اسرائیل " رسیده است. 

نماینده ولی فقیه در آذربایجان غربی با اشاره به سکوت برخی چهره ها و افراد داخل کشور در خصوص وحشیگری آمریکا و اسرائیل یاد آور شد: عده ای در داخل در زمان اغتشاشات تریبون دار حمایت از حقوق زن بودند اما اکنون در مقابل وحشیگری آمریکا و اسرائیل سکوت کرده و لال شده اند. 

حجت الاسلام قریشی با اشاره به دیدار جمعی از معلمان با رهبر انقلاب تصریح کرد: در دین اسلام اولین مسئله که مورد تاکید قرار گرفته مسئله تعلیم و تربیت است و پیامبر معلم اول بشریت است. 

وی ادامه داد: تعلیم و تربیت جایگاه ویژه در دین اسلام دارد بنابراین ضروری است تمامی دستگاه ها، دولت و مسئولان به آموزش و پرورش کمک کنند.

امام جمعه ارومیه گفت: باید طبق تاکیدات رهبر انقلاب، معلمان از نظر مسائل مالی و معنوی توانمند و تقویت شوند، سند تحول بنیادین اجرایی شود، معاونت پرورشی تقویت و به الگو سازی در جامعه معلمین توجه شود همچنین در مقابل نیز انتظار می رود معلمان هویت دینی، ملی و اسلامی دانش آموزان را تقویت کنند و افتخارات و داشته های کشور را به جامعه بشناسانند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • اهتزاز پرچم فلسطین در دانشگاه میشیگان/ پلیس آمریکا به دانشگاه ویرجینیا یورش برد
  • به دانشجویان خیانت شد/ اعتراضات صلح‌آمیز را با باتوم سرکوب کردند
  • آیت‌الله حسینی همدانی: هنوز سران بعضی کشورها که باید در خط مقدم مبارزه با اسرائیل باشند خوابند/ دانشجویان باطن حقوق بشر آمریکایی را نمایان کردند/ هیچ‌کدام از رسانه‌هایشان نمی‌توانند برخورد پلیس را عادی جلوه دهند
  • (تصاویر) این خودروی چینی به جنگ تسلا می‌رود
  • فلفل قرمز: ادویه جدید دنیای مد! (عکس)
  • ببینید | توهین جنجالی و نژادپرستانه یک جوان مقابل یک زن سیاهپوست در آمریکا: تقلید میمون!
  • خشونت علیه دانشجویان و اساتید ذات واقعی آمریکا را نشان داد
  • بازداشت ۲ هزار نفر از معترضان حامی فلسطین در آمریکا
  • سرکوب دانشجویان آمریکایی توسط پلیس نقاب دروغین حقوق بشر را از چهره ایالات متحده انداخت
  • واکنش بایدن به اعتراض دانشجویان حامی فلسطین